Kinderboek Sassi Été [Grootte 32x27,5 cm]

Kinderboek Sassi Été [Grootte 32x27,5 cm]

€ 16,03

€ 13,47

-16%
Ontdek het kinderboek Sassi Été, perfect voor kleine fans van spelletjes en speelgoed. Uren speelplezier gegarandeerd met Sassi!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Été

Het Sassi Été kinderboek is een must-have voor kleine fans van speelgoed en spelletjes! Met zijn speelse, kleurrijke ontwerp is dit boek de perfecte metgezel voor kinderen tijdens de vakantieété. Dit boek is ontwikkeld door Sassi, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en toewijding aan de opvoeding van kinderen, en is zowel leuk als leerzaam.

Door middel van rijk gedetailleerde illustraties en eenvoudige teksten nodigt het Sassi Été kinderboek kinderen uit om het zomerseizoen op een interactieve en stimulerende manier te ontdekken. De activiteiten in het boek zijn speciaal ontworpen om de creativiteit, fijne motoriek en nieuwsgierigheid van kinderen te ontwikkelen. Zo kunnen ze leren terwijl ze plezier hebben!

Bovendien is dit boek ecologisch en milieuvriendelijk. Het is gemaakt van duurzame materialen en gedrukt met niet-giftige inkt voor de veiligheid van de kinderen. Door dit boek te kopen, help je ook onze planeet te beschermen.

Of het nu voor lange autoritten is, dagen op het strand of familieavonden opété, het Sassi Été kinderboek zal de ideale metgezel zijn om je kinderen te vermaken en op te voeden. Geef ze een cadeau dat hun verbeelding en nieuwsgierigheid stimuleert en hen helpt de wonderen van de zomer te ontdekken.

Wacht dus niet langer, koop nu je kinderboek Sassi Été en maak vanété een nog onvergetelijker seizoen voor je kinderen!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 311855
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat 32x27,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 6 ans
Hoeveelheid per product 1