Kinderboek Sassi Dans La Mer [Grootte 23x29,7 cm]

Kinderboek Sassi Dans La Mer [Grootte 23x29,7 cm]

€ 18,05

€ 15,25

-16%
Ontdek het boek Sassi Dans La Mer voor kinderen, een boeiend avontuur over de oceanen. Ideaal voor ontluikende ontdekkingsreizigers!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Dans La Mer

Duik in de wondere wereld van Sassi met dit kinderboekDans La Mer. Dit boek is ontworpen voor jonge lezers die van spelletjes en speelgoed houden en nodigt echt uit tot onderwateravontuur. Met kleurrijke, gedetailleerde illustraties neemt het kinderen mee naar een magische wereld vol fascinerende zeedieren.

Met Sassi zijn nieuwsgierigheid en leren gegarandeerd. Dit boek biedt een unieke educatieve ervaring, waardoor kinderen de zeebodem en zijn bewoners op een leuke manier kunnen ontdekken. Dankzij de interactieve pagina's kunnen kinderen zich in elke pagina verdiepen en leren terwijl ze plezier hebben.

Naast educatief is dit boek ook een echt collector's item. Met zijn harde kaft en pagina's van hoge kwaliteit is het ontworpen om lang mee te gaan en kan het van generatie op generatie worden doorgegeven. Een perfect cadeau voor jonge lezers op zoek naar ontdekking en avontuur.

Dit boek is ontworpen en gemaakt door het beroemde merk Sassi en staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk staat bekend om zijn educatieve en vermakelijke producten voor kinderen en dit boek is daarop geen uitzondering. Het is zorgvuldig ontworpen om de verbeelding en nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren en ze tegelijkertijd een leuke en leerzame ervaring te bieden.

Wacht dus niet langer en neem je kinderen mee op een spannende reis naar de diepten van de oceaan met dit "Dans La Mer" boek van Sassi. Ideaal voor kinderen van tous leeftijden, een must-have voor tous liefhebbers van de zee en ontdekkingen. Duik nu in dit fascinerende avontuur!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 310926
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 23x29,7 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1