Kinderboek Sassi Clara Catastrophe - Le Ver De Trop [Grootte 14x21 cm]

Kinderboek Sassi Clara Catastrophe - Le Ver De Trop [Grootte 14x21 cm]
€ 9,98
Ontdek het spannende avontuur van Clara Catastrophe en haar worm met dit kinderboek Sassi. Perfect voor spelletjes en speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Clara Catastrophe - Le Ver De Trop

Clara en haar familie zijn op vakantie. Een spannend avontuur om een nieuwe culture en heel veel nieuwe vrienden te ontdekken!
Clara is terug! En elle is niet alleen... In dit tweede avontuur toont het tienjarige meisje haar levendige esprit, met een explosie van gekke ideeën. En elle wordt altijd gesteund door haar vreemde, chaotische familie. Dit is een goedgehumeurd boek. Elk woord en elk beeld is een plezier om te lezen. Je kunt niet anders dan van deze Clara houden! De nieuwe meidenclub van Mélusine de Perthuis heet "les super copines". Of zoiets. Het is duidelijk dat Clara en Charlie daar geen deel van uitmaken. Maar dat is maar goed ook, want zij hebben hun eigen club opgericht: de wilde konijnen. Maar het leven van clubleden is niet altijd makkelijk. Elle kan zelfs gevaarlijk zijn. Vooral als het gaat om het bespelen van een bepaalde Indiaanse fluit met een slechte reputatie.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 309722
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat 14x21 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 8 ans
Hoeveelheid per product 1