Kinderboek Sassi L'heure Du Dodo

Kinderboek Sassi L'heure Du Dodo

€ 10,99

€ 9,69

-12%
Dompel jezelf onder in een wereld vol dromen met het Sassi L'heure Du Dodo kinderboek, ideaal om de verbeelding en creativiteit van je kleintjes te ontwikkelen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi L'heure Du Dodo

Het Sassi L'heure Du Dodo kinderboek is een must-have voor tous kleine leesfans. Met zijn kleurrijke ontwerp en speelse touch is het ideaal om een moment van medeplichtigheid met je kind te delen voor het slapengaan.

Uitgegeven door het beroemde merk Sassi, dat gespecialiseerd is in spellen en speelgoed voor kinderen, biedt dit boek een boeiend en leuk verhaal dat kleine lezers zeker zal bevallen. Met zijn gedetailleerde illustraties en aandoenlijke personages zal het hun verbeelding en creativiteit stimuleren.

Het verhaal op L'heure Du Dodo volgt de avonturen van een konijntje dat zich klaar moet maken om naar bed te gaan. Met de hulp van zijn vriendjes leert hij het belang van een goede slaaproutine en van ontspannen voordat hij gaat slapen. Een leuk en leerzaam verhaal dat je kind goede gewoonten bijbrengt voor een rustige nachtrust.

Dit boek is ook een uitstekende manier voor ouders om een aangename routine voor het slapengaan met hun kinderen te creëren. Door samen te lezen voor het slapengaan, deel je een moment van medeplichtigheid en rust dat je kind zal helpen zich te ontspannen en klaar te maken voor de nacht.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en ontworpen om lang mee te gaan, is dit kinderboek een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Het is ook een ideaal cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om je kind te verwennen.

Geef je kind onvergetelijke voorleesmomenten met het boek Sassi L'heure Du Dodo. Een spannend verhaal en boeiende illustraties maken dit boek tot een favoriet voor jong en oud. Bestel het nu en laat je kind wegvliegen naar een denkbeeldige wereld voordat het in slaap valt.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 309500
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1