Puzzelmat voor kinderen Playshoes Eva (x10) [Grootte 30x30x1 cm]

Puzzelmat voor kinderen Playshoes Eva (x10) [Grootte 30x30x1 cm]

€ 20,16

€ 15,81

-22%
Ontdek de Playshoes Eva kinderpuzzelmat voor urenlang kleurrijk speelplezier. Ideaal voor kinderen die van spelletjes en speelgoed houden!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Puzzelmat voor kinderen Playshoes Eva (x10)

DePlayshoes Eva kinderpuzzelmat is een prachtige aanvulling op de collectie speelgoed en spelletjes van je kind. Met zijn felle kleuren en leuke patronen nodigt hij uit tot verbeelding en creativiteit. Gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes, is deze mat speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden.

Deze puzzelmat is perfect voor kinderen van junior. Hij stimuleert niet alleen hun esprit, maar helpt ze ook hun fijne motoriek en coördinatie te ontwikkelen. De schuimrubberen puzzelstukken EVA zijn gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, wat zorgt voor een leuke en plezierige speelervaring.

Of je nu alleen speelt of met vriendjes, deze puzzelmat is ideaal om met het hele gezin te spelen. Hij kan ook gebruikt worden als speeloppervlak voorautres speelgoed, voor veelzijdig gebruik. Bovendien is hij gemakkelijk op te bergen en schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

De veiligheid van je kind is onze prioriteit. Deze puzzelmat is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet giftig zijn en veilig voor kinderen. Bovendien is hij zacht en comfortabel voor kleine voetjes, waardoor het een ideale keuze is voor urenlang speelplezier.

Breng kleur en plezier in de slaapkamer of speelkamer van je kind met dePlayshoes Eva kinderpuzzelmat. Het is niet alleen een geweldige manier om je kind te vermaken, het is ook een hulpmiddel van onschatbare waarde voor het stimuleren van hun cognitieve en fysieke ontwikkeling. Wacht dus niet langer en geef je kind een leuk en leerzaam spel met de Playshoes puzzelmat!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 308748-900
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat 30x30x1 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 10