Puzzel Sassi Les Animaux Sur La Glace [Grootte 19,5x19,5 cm]

Puzzel Sassi Les Animaux Sur La Glace [Grootte 19,5x19,5 cm]

€ 18,05

€ 14,97

-17%
Ontdek het plezier van dieren op ijs met de Sassi puzzel. Een must-have spel voor fans van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Puzzel Sassi Les Animaux Sur La Glace

De Sassi Les Animaux Sur La Glace puzzel is een must-have voor tous fans van spellen en speelgoed. Met zijn stukjes van hoge kwaliteit en prachtige illustraties is deze puzzel perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Gemaakt door Sassi, een merk dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit, is deze puzzel een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Het thema van de puzzel is gebaseerd op les animaux sur la glace, wat een leuk en educatief tintje toevoegt. Kinderen kunnen leren over de verschillende dieren die in de poolgebieden leven terwijl ze plezier beleven aan het in elkaar zetten van de puzzelstukjes. De gedetailleerde, kleurrijke illustraties maken elk stukje uniek en stimuleren de fantasie van de spelers.

De stukjes van de Sassi Les Animaux Sur La Glace puzzel zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, waardoor het product lang meegaat. Bovendien is de puzzel middelgroot, met 500 stukjes, waardoor het voor spelers een interessante uitdaging is om de niveaus tous te halen. Hij is ook gemakkelijk op te bergen dankzij de compacte, stevige doos.

Deze puzzel is niet alleen heel leuk, maar kan ook worden gebruikt als educatief hulpmiddel. Ouders kunnen de verschillende stukjes gebruiken om hun kinderen te leren over dieren, hun leefomgeving en hun manier van leven. Dit maakt het een leuke manier om te leren.

Of je nu een fan bent van puzzles of gewoon op zoek bent naar een nieuw spel om je familieavonden mee bezig te houden, de Sassi Les Animaux Sur La Glace puzzel is een uitstekende keuze. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, leerzame illustraties en leuke uitdaging is deze puzzel een must-have voor tous spel- en speelgoedliefhebbers. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 308022
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 19,5x19,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1