Kinderboek "le coffret des volcans Sassi Mega Atlas [Grootte 52,5x52,5 cm]

Kinderboek "le coffret des volcans Sassi Mega Atlas [Grootte 52,5x52,5 cm]

€ 25,11

€ 20,52

-18%
Ontdek de vulkaan set Sassi Mega Atlas, een spannend kinderboek over spellen en speelgoed. Neem ze mee naar een wereld vol ontdekkingen!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek "le coffret des volcans Sassi Mega Atlas

De vulkaan box Sassi Mega Atlas is een must-have kinderboek voor tous fans van spellen en speelgoed. Door het kleurrijke, aantrekkelijke ontwerp zullen kinderen vanaf de eerste bladzijde geboeid zijn.

Dit boek is perfect voor jonge ontdekkingsreizigers die meer willen weten over vulkanen. Met gedetailleerde illustraties en nauwkeurige informatie ontdekken ze alles over deze fascinerende natuurverschijnselen. Naast het educatieve aspect biedt dit boek ook een leuke ervaring met spelletjes en activiteiten om kinderen te vermaken.

De doos bevat niet alleen een spannend boek, maar ook een 200-delige puzzel over het thema vulkanen. Kinderen kunnen op een leuke manier een wereldkaart in elkaar zetten met de verschillende vulkanen en hun geografische locatie leren kennen.

Dit boek en de puzzel zijn niet alleen een uitstekend leermiddel, maar stimuleren ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en probleemoplossing bij kinderen. Ze kunnen ook nieuwe dingen leren over aardrijkskunde en natuurverschijnselen over de hele wereld.

Het vulkanenboek Sassi Mega Atlas is een kwaliteitsproduct van Sassi, een merk dat bekend staat om zijn educatieve en leuke producten voor kinderen. Deze box is ideaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar en is ook een uitstekend cadeau voor nieuwsgierige jonge geesten.

Neem je kind mee op een fascinerende reis door de vulkanen van de wereld met de vulkaan set Sassi Mega Atlas. Bestel nu en laat je kinderen op een leuke en onderhoudende manier ontdekken en leren.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 304635
Kleur rood
Kleur Rood
Maat 52,5x52,5 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 6 ans
Hoeveelheid per product 1