Kinderboek Sassi Serre-Moi Fort ! [Grootte 23,5x28,6 cm]

Kinderboek Sassi Serre-Moi Fort ! [Grootte 23,5x28,6 cm]

€ 14,02

€ 12,18

-13%
Ontdek het kinderboek Sassi Serre-Moi Fort! Prikkel hun fantasie met dit spel van Sassi in de categorie Spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kinderboek Sassi Serre-Moi Fort !

Ontdek een uniek kinderboek: "Sassi Serre-Moi Fort!" van Sassi. Dit inspirerende en educatieve boek is de perfecte metgezel om je kind te vermaken en zijn verbeelding te prikkelen.

Met zijn kleurrijke ontwerp en boeiende illustraties neemt dit boek je kind mee op een reis langs verschillende verhalen en avonturen. Het is ontworpen om de creativiteit en nieuwsgierigheid van peuters aan te moedigen, terwijl het hen belangrijke waarden bijbrengt zoals vriendschap, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het boek "Sassi Serre-Moi Fort!" is ook een uitstekende manier om de band tussen ouders en kinderen te versterken. Door samen de verschillende verhalen te verkennen en de lessen die ze vertellen te bespreken, kun je lees- en hechtingsmomenten delen.

engage Dit boek maakt deel uit van de collectie "Spellen en speelgoed" van Sassi, die zich toelegt op het aanbieden van kwaliteitsproducten voor de ontwikkeling van kinderen. Het is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is veilig en geschikt voor kleine handjes.

Geef je kind een boek dat zijn verbeelding stimuleert, zijn inlevingsvermogen ontwikkelt en hem ondersteunt op zijn leerreis. "Sassi Serre-Moi Fort is het ideale cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Bestel het nu en laat je kind zich verwonderen bij elke omgeslagen pagina.

Extra informatie

Merk Sassi
Fabrikant SKU 300453
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 23,5x28,6 cm - Standaard Franse maten
Age Mini 3 ans
Hoeveelheid per product 1