Beeldje - Montbéliarde koeien Kidsglobe (x12)

Beeldje - Montbéliarde koeien Kidsglobe (x12)
€ 22,17
Breng de boerderij mee naar huis met deze schattige Montbéliarde koeien Kidsglobe. Perfect voor spelletjes en speelgoed, geef je kind een nieuw boerderijvriendje!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beeldje - Montbéliarde koeien Kidsglobe (x12)

Geef je kind een nieuwe boerderijvriend met dit charmante Montbeliarde koeienbeeldje van Kidsglobe. Dit beeldje is perfect voor kleine dierenliefhebbers en fans van spellen en speelgoed.

Montbeliarde koeien staan bekend om hun gevlekte vacht en volgzame temperament, en dit beeldje is geen uitzondering. Het is gemaakt met kwaliteitsmaterialen en aandacht voor detail, waardoor het duurzaam en realistisch speelgoed is.

Dit beeldje is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook leerzaam. Je kind kan spelenderwijs meer leren over de Montbéliarde koeien en hun rol in de landbouw.

Dit beeldje maakt deel uit van de speelgoedcollectie van Kidsglobe, een merk dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Als ouder kun je er zeker van zijn dat je je kind veilig en leuk speelgoed geeft.

Dit Montbeliarde koeienbeeldje is ook een geweldige aanvulling op elke verzameling dierenbeeldjes. Het kan worden gebruikt om mee te spelen, als decoratie of zelfs voor schoolactiviteiten.

Door het perfecte formaat voor kleine handjes en de stevigheid zal dit beeldje jarenlang een trouwe metgezel zijn voor je kind. Geef je kind dit schattige Montbeliarde koe beeldje van Kidsglobe en kijk hoe hun verbeelding op hol slaat.

Extra informatie

Merk Kidsglobe
Fabrikant SKU 281000
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 12