Kalf kennel Kidsglobe

Kalf kennel Kidsglobe
€ 6,54
Geef je kind de ultieme speelervaring met de Kidsglobe kalverkennel, van het beroemde merk Kidsglobe - perfect voor speel- en speelgoedliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kalf kennel Kidsglobe

De Kidsglobe kalverkennel is de perfecte keuze voor kinderen die graag spelen met leuk, interactief speelgoed. Met de bekende merknaam Kidsglobe is dit hok ontworpen om uw kleintjes uren speelplezier en verbeelding te geven.

Dit kalverhok is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en schokbestendig, waardoor het een veilige keuze is voor kinderen van alle leeftijden. Bovendien maken het ergonomische ontwerp en de felle kleuren het een aantrekkelijke aanwinst voor elke kinderkamer.

Maar wat dit kalverhok echt uniek maakt, is zijn vermogen om de fantasie van kinderen te stimuleren. Met de deurtjes en raampjes die open kunnen, kunnen je kinderen met hun creativiteit hun eigen verhalen en avonturen creëren. Bovendien wordt het hok geleverd met leuke accessoires zoals een voederbak en kruiwagen voor nog meer speelmogelijkheden.

Dit kalf kennel is ook een geweldige manier om kinderen te leren over verantwoordelijkheid en dierverzorging van jongs af aan. Ze kunnen voor hun eigen kalf zorgen en waardevolle vaardigheden ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Als ouders zul je ook waarderen hoe makkelijk het is om dit kalverhok in elkaar te zetten en hoe makkelijk het te onderhouden is. Het is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het een praktische keuze is voor gezinnen die veel onderweg zijn.

Kortom, de Kidsglobe kalverbox is een ideale keuze voor kinderen die van speelgoed en spelletjes houden. Met zijn vertrouwde merk en speelse ontwerp zal deze kennel je kinderen urenlang plezier en fantasie bieden. Voeg hem vandaag nog toe aan de speelgoedcollectie van je kind en zie hoe hun fantasie tot leven komt!

Extra informatie

Merk Kidsglobe
Fabrikant SKU 277393
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1