Beeldje veevoederset, strobaal, koe Kidsglobe

Beeldje veevoederset, strobaal, koe Kidsglobe
€ 8,56
Maak van je kind een echte boer met de veevoederset van Kidsglobe, ideaal voor boerderij speelgoed en spelletjes!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beeldje veevoederset, strobaal, koe Kidsglobe

Ontdek het ultieme spel voor boerderijfans: de veevoederset van Kidsglobe! Met dit speelgoed kun je de sfeer van een echte boerderij nabootsen en spannende avonturen beleven met je favoriete dieren.

De veevoederset van Kidsglobe is een must-have voor kinderen die houden van spellen en speelgoed met betrekking tot de wereld van de landbouw. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen voor een realistische en leuke speelervaring.

set bevat een strobaal en een plastic koe, evenals een boerenfiguurtje met een emmer voer. Je kinderen kunnen zich voorstellen dat ze hun koeien voeren zoals echte boeren! De strobaal kan worden verplaatst met behulp van een haak, waardoor het spel nog realistischer wordt.

Gemaakt door het bekende merk Kidsglobe, is dit speelgoed van onberispelijke kwaliteit. De gebruikte materialen zijn sterk en slijtvast, waardoor de veevoederset een lange levensduur heeft. Bovendien zijn de details zeer realistisch, wat de speelervaring nog leuker maakt voor je kinderen.

Dit speelgoed is ideaal om de verbeelding en creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Door te spelen met de veevoederset kunnen ze spannende verhalen verzinnen en hun nieuwsgierigheid stimuleren door te leren over de wereld van de landbouw.

Het formaat van het beeldje en de accessoires is perfect voor kleine handen, waardoor dit speelgoed geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo kunnen ze veilig spelen en opgaan in hun favoriete speelwereld.

Geef je kinderen urenlang plezier en avontuur met de veevoederset van Kidsglobe. Dit speelgoed is ook een uitstekende manier om ze op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de wereld van de landbouw.

Wacht dus niet langer en voeg dit beeldje toe aan de spel- en speelgoedcollectie van je kinderen. Ze zullen het geweldig vinden om de sfeer van een boerderij na te bootsen en voor hun koeien te zorgen met dit hoogwaardige speelgoed. Bestel nu de veevoederset op Kidsglobe en bezorg je kinderen onvergetelijke speeltijd!

Extra informatie

Merk Kidsglobe
Fabrikant SKU 276631
Kleur grijs/zwart
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1