Auto spelletjes Universal Hobbies Fordson Dexta 1960

Auto spelletjes Universal Hobbies Fordson Dexta 1960
€ 59,48
Ontdek het plezier van autorijden met de Car Games Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 voor fans van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes Universal Hobbies Fordson Dexta 1960

Het Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 autogame is een must-have voor fans van retro auto's en speelgoed. Dit spel is gemaakt door het wereldberoemde merk Universal Hobbies en zal zowel verzamelaars als kinderen bekoren met een unieke speelervaring. Dit spel is geïnspireerd op de iconische Fordson Dexta uit 1960 en is een eerbetoon aan de geschiedenis van de auto-industrie.

De details van dit spel zijn ongelooflijk trouw aan de originele versie, met kenmerken zoals authentieke Fordson kleuren en patronen. De nauwgezette details en hoogwaardige materialen die zijn gebruikt, maken deze set tot een collector's item op zich.

Deze autoset is ook een geweldige manier om de fantasie en creativiteit van kinderen te stimuleren. Ze kunnen spannende racescènes creëren en spannende verhalen verzinnen met behulp van hun fantasie. Als leuk leermiddel kan dit spel ook helpen bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie en besluitvaardigheid.

Universel Hobbies staat bekend om de hoge kwaliteit van speelgoed en deze autoset is daarop geen uitzondering. Dit spel is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en kan van generatie op generatie worden doorgegeven.

Of je nu een autoliefhebber, een verzamelaar of een ouder op zoek naar uitzonderlijk speelgoed voor je kind bent, de Universal Hobbies Fordson Dexta 1960 autoset is de perfecte keuze. Trakteer jezelf of je geliefden op een unieke speelervaring met dit meesterwerk van Universal Hobbies.

Extra informatie

Merk Universal Hobbies
Fabrikant SKU 270008
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1