Mouwloos kinderjack Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1

Mouwloos kinderjack Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1
Beginnend op: € 80,67
Ontdek het Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 donsjack zonder mouwen voor kinderen, ideaal voor jonge sportievelingen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mouwloos kinderjack Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1

Het Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 kinder donsjack zonder mouwen is een must-have voor jonge sporters in de dop. Met zijn moderne ontwerp en felle kleuren voegt het een vleugje stijl toe aan elke outfit. Dit donsjack van het beroemde merk Le Coq Sportif combineert comfort en prestaties om kinderen bij al hun activiteiten te begeleiden.

Dit mouwloze donsjack is ontworpen voor junioren en is ideaal voor actieve kinderen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De lichte, ademende stof voelt aangenaam licht aan terwijl de warmte optimaal blijft. Perfect voor koele herfstdagen of frisse lenteochtenden, het is een geweldige bondgenoot voor buitenactiviteiten.

Het mouwloze donsjack Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 heeft ook praktische details zoals een afneembare capuchon en zakken met rits om kleine spullen veilig op te bergen. Het iconische haanlogo is geborduurd op de borst, wat dit kwaliteitskledingstuk een vleugje distinctie geeft.

Of je nu naar school gaat, gaat sporten of gewoon met het gezin gaat wandelen, dit donsjack mag niet ontbreken in de garderobe van je kind. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, perfect voor zowel jongens als meisjes. Geef je kind comfort en stijl met het Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 donsjack zonder mouwen voor kinderen, een goede keuze voor opkomende sportfans.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410031
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior