Zwart-wit sweater met capuchon voor kinderen Le Coq Sportif N°1

Zwart-wit sweater met capuchon voor kinderen Le Coq Sportif N°1
Beginnend op: € 55,46
De monochrome hoodie voor kinderen Le Coq Sportif N°1: de must-have voor jonge sportfans op zoek naar stijl!

Niet op voorraad

Beschrijving

Zwart-wit sweater met capuchon voor kinderen Le Coq Sportif N°1

De Le Coq Sportif N°1 monochrome hoodie voor kinderen is de perfecte keuze voor jonge sportfans die op zoek zijn naar een trendy en comfortabele look. Gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif, is dit sweatshirt ontworpen voor junioren die hun passie voor sport in stijl willen laten zien.

Met zijn stijlvolle monochrome ontwerp is dit sweatshirt een echte must-have voor kinderen en tieners. Het heeft een praktische capuchon voor bescherming tegen de kou en een ronde hals voor extra comfort. De lange mouwen en geribde boorden zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid en comfort. Het iconische Le Coq Sportif-logo is op de borst geborduurd en geeft dit kledingstuk een vleugje stijl en trots. Sportief of casual, dit sweatshirt is ideaal voor alle gelegenheden.

Le Coq Sportif Le Coq Sportif is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Deze monochrome hoody voor kinderen is daarop geen uitzondering. Het is zorgvuldig ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd de sportieveesprit look van het merk te weerspiegelen.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren en is het perfecte cadeau voor jonge atleten in de dop. Ze zullen trots zijn op het logo van Le Coq Sportif en hun passie voor sport uitdragen.

Kortom, de Le Coq Sportif N°1 monochrome hoodie voor kinderen is een onmisbaar kledingstuk voor alle jonge sportfans. Met zijn stijlvolle ontwerp, superieure kwaliteit en uitzonderlijke comfort is het de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Geef je kind deze sweater en laat ze hun liefde voor sport met trots en stijl tonen.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2321516
Kleur blacklight
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte