T-shirt voor babymeisjes Hummel Jocha

T-shirt voor babymeisjes Hummel Jocha

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

-9%
Geef je babymeisje een schattige look met het Hummel Jocha T-shirt, van het beroemde merk Hummel. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt voor babymeisjes Hummel Jocha

Het Hummel Jocha baby meisjes T-shirt is een must-have voor alle trendy kleine meisjes! Gemaakt door het beroemde merk Hummel, is dit T-shirt zowel comfortabel als trendy. De snit, speciaal ontworpen voor babymeisjes, zal hun figuur verbeteren terwijl ze veel bewegingsvrijheid hebben.

Dankzij het unieke, kleurrijke ontwerp voegt dit T-shirt een vleugje fantasie toe aan de garderobe van je kleine prinses. Of het nu voor een dagje naar de crèche, een familie-uitje of een speelsessie thuis is, het Hummel Jocha T-shirt voor babymeisjes is perfect voor alle gelegenheden.

Dit T-shirt ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook heel praktisch. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het zacht en aangenaam om te dragen op de tere babyhuid. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen herhaaldelijk wassen, waardoor het een ideale keuze is voor drukke moeders.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in babymaat en is geschikt voor meisjes van 0 tot 24 maanden. Met Hummel geborduurd op de borst is dit T-shirt een echt symbool van het merk en de sportieve stijl die het belichaamt.

Geef je kleine meid het comfort en de stijl die ze verdient met het Hummel Jocha T-shirt voor babymeisjes. Met dit T-shirt ziet ze er niet alleen schattig uit, maar heeft ze ook de look van een echte fashionista in de dop. Voeg dit T-shirt nu toe aan je winkelmandje!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 226049-3939
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby