T-shirt voor babyjongens Hummel Lehn

T-shirt voor babyjongens Hummel Lehn

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

-9%
Ontdek het uitzonderlijke comfort en de kwaliteit van het T-shirt voor babyjongens Hummel Lehn, een must-have voor je kleintje champion!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 21,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt voor babyjongens Hummel Lehn

Het Hummel Lehn T-shirt voor babyjongens is een kwaliteitskledingstuk dat speciaal is ontworpen voor peuters. Met zijn sportieve, moderne ontwerp is het perfect voor actieve, stijlvolle babyjongens.

Gemaakt door het beroemde merk Hummel, combineert dit T-shirt stijl en comfort om je baby de perfecte outfit te geven. De zachte, lichtgewicht stof is ideaal voor de tere babyhuid, terwijl de losse pasvorm zorgt voor volledige bewegingsvrijheid.

Het emblematische Hummel motief op de voorkant voegt een vleugje originaliteit toe aan dit T-shirt, terwijl het discreet en elegant blijft. Bovendien maken de felle kleur en de nette details het tot een trendy kledingstuk dat niet onopgemerkt zal blijven.

Dit T-shirt is ontworpen voor baby's en is verkrijgbaar in verschillende maten, van 3 tot 18 maanden, om zich aan te passen aan de groei van je kind rapide. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Of het nu gaat om een dagje in het park, een gezinsuitstapje of gewoon lekker thuis ontspannen, het Hummel Lehn baby jongens T-shirt is de perfecte keuze voor je kleine jongen. Het is ook een ideaal cadeau voor ouders die kwaliteit en stijl waarderen.

Voeg een vleugje sportiviteit en stijl toe aan de garderobe van je baby met het Hummel Lehn baby jongens T-shirt. Met zijn bekende merknaam, comfort en zorgvuldige details is het de perfecte keuze voor modieuze babyjongens. Bestel het nu en geef je kind het allerbeste in babymode.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224754-7429
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby