Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

Beginnend op: € 25,16

€ 22,64

-10%
Ontdek comfort en stijl met de body baby boy Hummel Janus. Ideaal voor peuters vanaf Hummel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 22,64

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

De body baby jongen Hummel Janus is de perfecte keuze voor je kleine jongen. Gemaakt door het beroemde merk Hummel, combineert deze body stijl en comfort voor je baby. Speciaal ontworpen voor baby's, aangepast aan hun delicate morfologie en gevoelige huid.

Hummel Janus De body voor babyjongens is gemaakt van hoogwaardige materialen om je baby zacht en comfortabel te laten voelen. De stof is ademend en licht, zodat baby's huid kan ademen en de hele dag droog blijft. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden, wat een groot pluspunt is voor drukke ouders.

Deze body luier voor babyjongens is ook erg praktisch, met drukknoopjes in het kruis voor gemakkelijk verschonen. Je hoeft de body niet helemaal te verwijderen om zijn luier te verschonen, wat ouders veel tijd bespaart. Bovendien zijn de drukknopen sterk en slijtvast, zodat ze jarenlang meegaan.

Met zijn moderne design en felle kleuren is de body baby boy Hummel Janus zowel trendy als tijdloos. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende baby. Of het nu voor een dagje thuis, een familie-uitje of een speciale gelegenheid is, deze body is perfect voor je kleine jongen.

De body baby boy Hummel Janus is niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook zeer slijtvast. Hij is ontworpen om de vele avonturen van je baby te weerstaan en de tand des tijds te doorstaan. Je kunt hem dus doorgeven aan toekomstige kinderen of cadeau doen aan een vriend of familielid.

Kortom, de body baby boy Hummel Janus is een must-have voor alle ouders die hun kleine jongen het allerbeste willen geven. Met zijn kwaliteit, comfort en stijl zal hij aan al je verwachtingen voldoen. Wacht niet langer en geef je baby deze schattige en praktische body van Hummel.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224630-6367
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1