Meisjesjurk Hummel Corsi

Meisjesjurk Hummel Corsi

Beginnend op: € 40,28

€ 34,41

-15%
Ontdek de meisjesjurk Hummel Corsi voor een sportieve, vrouwelijke stijl die je al vanaf jonge leeftijd kunt dragen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,28

€ 34,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjesjurk Hummel Corsi

Ontdek de nieuwste collectie meisjesjurken van Hummel! Onze meisjesjurk Hummel Corsi is speciaal ontworpen voor jonge, modieuze meisjes. Gemaakt van hoogwaardige stof en onberispelijk afgewerkt, combineert deze jurk comfort en stijl voor opgroeiende meisjes.

Het merk Hummel staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en kwaliteitskleding, en deze jurk is daarop geen uitzondering. Met het iconische Hummel logo op de borst en contrasterende details voegt deze jurk een moderne touch toe aan elke outfit. Verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, er is voor ieder wat wils op tous!

De meisjesjurk Hummel Corsi is perfect voor jonge meisjes die op zoek zijn naar comfort en stijl. De slanke pasvorm en lichtgewicht stof zorgen voor veel bewegingsvrijheid, ideaal voor alledaagse activiteiten en spelen met vriendinnen. Bovendien maken de ronde hals en korte mouwen het de perfecte jurk voor warme zomerdagen.

Deze jurk is ook heel gemakkelijk te onderhouden: elle kan zonder problemen in de wasmachine worden gewassen. Bovendien zal elle, dankzij de stevigheid en duurzaamheid, je dochter vergezellen op al haar avonturen zonder zijn kwaliteit en stijl te verliezen.

De meisjesjurk Hummel Corsi is een perfecte keuze voor jonge meisjes die graag voorop lopen in de mode en toch comfortabel blijven. Elle is ook ideaal voor ouders die hun dochter kwaliteitskleding willen geven die lang meegaat. Met zijn vertrouwde merk en unieke ontwerp is deze jurk een must-have voor elk jong meisje dat op zoek is naar een outfit die zowel trendy als tijdloos is.

Geef je dochter het allerbeste in mode met de meisjesjurk Hummel Corsi. Bestel nu en zie je dochter schitteren in haar nieuwe jurk Hummel!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224625-8535
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1