Rompertje voor babyjongens Hummel Beesy

Rompertje voor babyjongens Hummel Beesy

Beginnend op: € 20,12

€ 16,82

-16%
Ontdek het ongeëvenaarde comfort en de stijl van onze body baby boy Hummel Beesy, voor kleine fans van het merk Hummel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,12

€ 16,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rompertje voor babyjongens Hummel Beesy

De body baby boy Hummel Beesy is een schattige babykleding van het beroemde merk Hummel. Het is gemaakt van een zachte, comfortabele stof en is ontworpen om je baby optimaal comfort te bieden en hem tegelijkertijd een trendy look te geven.

Deze body is speciaal ontworpen voor babyjongens, met zijn unieke patroon en felle kleuren. Het is perfect voor kleintjes vanaf de geboorte tot 24 maanden. Ouders zullen hun baby graag kleden in deze body Hummel, die hen doet denken aan hun eigen kindertijd.

Deze body is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is ook erg praktisch. De drukknopen in het kruis maken het verschonen van luiers rapide eenvoudig. Bovendien is de stof gemakkelijk te wassen en te onderhouden, wat erg belangrijk is voor drukke ouders.

Het klassieke Hummel ontwerp is te zien op deze body, met het iconische logo van het merk op de voorkant. Dit maakt het een ideale keuze voor ouders die van bekende merken houden en willen dat hun baby er goed uitziet.

Deze body babyjongen Hummel Beesy is ook een geweldig cadeau voor nieuwe ouders of voor een babyshower. Het schattige ontwerp maakt het een populaire keuze voor babycadeaus en het zal zeker in de smaak vallen bij iedereen.

Kortom, de body baby jongen Hummel Beesy is een comfortabel, praktisch en stijlvol kledingstuk voor je baby. Met zijn bekende merknaam, unieke ontwerp en comfort wordt het zeker een must-have in de garderobe van je baby. Leg het nu in je winkelmandje en laat je baby de schattigste Hummel zijn!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224604-6367
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1