Kinderklompen Crocs Classic Glitter V2

Kinderklompen Crocs Classic Glitter V2

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Geef je kind comfort en fantasie met Crocs Classic Glitter V2 klompen voor junior, een must-have van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderklompen Crocs Classic Glitter V2

Crocs Classic Glitter V2 kinderklompen zijn een must-have voor kleintjes! Deze klompen van het beroemde merk Crocs zijn perfect voor kinderen van junior. Met hun leuke, glinsterende ontwerp zijn deze klompen niet alleen schattig, maar ook praktisch en comfortabel.

Kinderen zullen dol zijn op het gemak waarmee ze deze klompen aan en uit kunnen trekken, waardoor ze perfect zijn voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. De Crocs Classic Glitter V2 klompen zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te dragen en overal mee naartoe te nemen zijn.

Gemaakt van Croslite™ schuim, bieden deze klompen uitzonderlijk comfort voor kindervoeten. De rubberen buitenzool biedt grip en duurzaamheid om kinderen op al hun avonturen te vergezellen.

Deze klompen zijn verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren en met een glinsterende afwerking, en zijn perfect om een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen aan elke outfit. Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling met het gezin of een logeerpartij, Crocs Classic Glitter V2 kinderklompen zijn de perfecte keuze voor kleine voetjes.

Geef je kind onovertroffen comfort en stijl met kinderklompen Crocs Classic Glitter V2. Ze zullen zeker hun nieuwe favoriete paar schoenen worden!

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 209705-9DI
Kleur mystieke glitter
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior