Baby waterschoentjes Playshoes Palms

Baby waterschoentjes Playshoes Palms

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Ontdek de schattige Playshoes Palms babybooties om je kleintje te vergezellen op zijn eerste wateravonturen. Comfortabel en veilig!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby waterschoentjes Playshoes Palms

Playshoes Palms baby waterschoentjes zijn perfect voor peuters die graag op ontdekking gaan en plezier hebben in het water. Deze laarsjes zijn gemaakt door het beroemde merk Playshoes en zijn speciaal ontworpen voor baby's om ze optimaal te beschermen tijdens hun wateravonturen.

Met een kleurrijk en leuk palmboomontwerp zullen zowel baby's als ouders dol zijn op deze laarsjes. Ze zijn ook erg praktisch dankzij de klittenbandsluiting, die zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat ze wegglijden in het water.

Deze laarsjes zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht materiaal en bieden optimaal comfort voor baby's tere voetjes. De antislipzool biedt goede grip op natte en gladde oppervlakken en biedt extra veiligheid voor je kind.

Deze laarsjes zijn perfect voor gebruik op het strand, bij het zwembad of zelfs in de tuin. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Geef je baby de vrijheid om te spelen en het water te ontdekken in alle veiligheid met Playshoes Palms baby waterbooties. Een must-have voor ouders die zich zorgen maken over het welzijn en de veiligheid van hun kind. Bestel ze nu en laat je baby in alle rust genieten van zijn wateravonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174925-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1