Waterschoenen voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Ontdek de schattige Playshoes waterslippers voor kinderen met designs van eenhoorns, zeemeerminnen en katten. Perfect voor junioren!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Ontdek de schattige kinderwaterslippers van Playshoes! Deze slippers zijn speciaal ontworpen voor jongeren en zijn zowel schattig als praktisch. Met hun motief van eenhoorn, zeemeermin en kat zullen deze slofjes elk kind bekoren. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden uitstekende grip op wateroppervlakken, zodat je kind veilig in het water kan spelen.

Playshoes waterlaarsjes zijn perfect voor alle wateractiviteiten, op het strand, in het zwembad of zelfs in de tuin. Het ergonomische ontwerp past perfect bij de voeten van je kind en biedt optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Bovendien beschermt de zachte rubberen zool de voeten tegen stenen en schelpen in het water.

Deze kinderwaterschoenen zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de verstelbare klittenbandsluiting. Je kind kan ze zelfstandig aan- en uittrekken, zonder hulp. Bovendien zijn ze door de lichte, ademende stof comfortabel om te dragen, zelfs voor langere perioden.

Playshoes waterlaarsjes zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook erg leuk. Je kind zal dol zijn op het kleurrijke patroon en de verschillende karakteropties. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, een strandvakantie of gewoon om in het zwembad te spelen is, deze slippers zijn een perfecte keuze voor je kind.

Geef je kind comfort, veiligheid en stijl met Playshoes waterslippers. Mis de kans niet om je kind te trakteren op deze schattige laarsjes, die zeker hun favoriete accessoire worden voor al hun wateravonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174923-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1