Baby waterschoentjes Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Baby waterschoentjes Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Ontdek deze schattige waterschoentjes voor baby's Playshoes, met designs van eenhoorns, zeemeerminnen en katten. Perfect voor de eerste wateravonturen van je kleintje!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby waterschoentjes Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Playshoes Unicorn Mermaid Cat babylaarsjes zijn schattig en praktisch voor peuters die graag in het water spelen. Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale bescherming voor hun gevoelige voetjes. Met hun schattige ontwerp van eenhoorn, zeemeermin en kat zullen ze zeker de favoriet van je kind worden.

Deze laarsjes zijn gemaakt door het beroemde merk Playshoes en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om optimaal comfort en goede grip op natte oppervlakken te garanderen. Zo kan je baby veilig in het water spelen zonder het risico te lopen uit te glijden.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor baby's, met een zachte zool zodat hun voetjes zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen. Ze hebben ook een praktische klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor actieve en nieuwsgierige baby's.

Op het strand, in het zwembad of zelfs in de tuin, Playshoes Unicorn Mermaid Cat baby-waterbooties zijn de perfecte metgezel van je kind. Ze beschermen de voeten van je kind tegen zand, steentjes en autres scherpe voorwerpen, terwijl je kind vrij kan spelen.

Deze laarsjes zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook geweldig uit met hun kleurrijke, leuke ontwerp. Je baby zal ze graag dragen en zal zeker jaloers zijn op al zijn vriendjes. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden - spoel ze na elk gebruik af in schoon water om ze schoon en in goede conditie te houden.

Geef je baby het beste van twee werelden met Playshoes Unicorn Mermaid Cat babyschoentjes. Praktisch, comfortabel en schattig, ze zijn een must-have voor uitstapjes naar het strand of het zwembad. Voeg ze vandaag nog toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174923-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1