Baby waterschoentjes Playshoes Hawaii

Baby waterschoentjes Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 17,13

€ 12,36

-28%
Schuif de Playshoes Hawaii babyschoentjes aan voor optimaal comfort en bescherming tijdens het spelen in het water!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 12,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby waterschoentjes Playshoes Hawaii

Playshoes Hawaii baby waterschoentjes zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby beschermd en comfortabel te houden tijdens hun wateravonturen! Ontworpen door het gerenommeerde merk Playshoes, zijn deze laarsjes speciaal gemaakt voor baby's en bieden een perfecte pasvorm en voldoende ondersteuning voor hun kleine voetjes.

Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in het zwembad, op het strand of zelfs in bad. De antislipzool zorgt voor extra veiligheid voor je baby als hij in het water speelt.

Het kleurrijke en leuke ontwerp van de Hawaii booties voegt een vleugje stijl toe aan de outfit van je baby. Bovendien zijn ze door het makkelijke aan- en uittrekken erg praktisch voor drukke ouders.

Playshoes Hawaii babylaarsjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect passen bij de voeten van je opgroeiende baby. Geef je kleine avonturier de bescherming en het comfort dat hij nodig heeft om in alle veiligheid van zijn wateractiviteiten te genieten met deze schattige, functionele laarsjes. Een must-have voor alle gezinnen met een baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174921-051
Kleur koralle
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1