Waterschoenen voor kinderen Playshoes Whale

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Whale

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

-20%
Ontdek Playshoes Whale kinderwaterschoenen en beleef veilig en stijlvol waterplezier dankzij Playshoes.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 13,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterschoenen voor kinderen Playshoes Whale

Ontdek Playshoes Whale kinderwaterschoenen, speciaal ontworpen voor kleine wateravonturiers! Deze booties van het gerenommeerde merk Playshoes zijn perfect voor jonge kinderen.

Deze comfortabele en praktische booties zijn ideaal voor wateractiviteiten zoals zwemmen, snorkelen of gewoon spelen in het water. Met hun zachte neopreen bovenwerk bieden ze een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning voor kindervoetjes.

Op het speelse ontwerp van deze met booties staat een vriendelijke walvis afgebeeld, waar je kleintjes zeker dol op zullen zijn. Bovendien bieden de rubberen antislipzolen goede grip op gladde oppervlakken en extra veiligheid voor je kinderen.

Dankzij hun lichtheid en droogte rapide zijn deze slippers ook perfect voor vakanties op het strand of bij het zwembad. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor de waterervaring nog leuker wordt voor je kinderen.

Verkrijgbaar in maat junior, deze slofjes passen zich aan de groei van de voeten van je kind aan. Ze zijn ook duurzaam en slijtvast, waardoor ze een voordelige keuze zijn voor ouders.

Laat de gevoelige voeten van je kinderen je niet tegenhouden om van het water te genieten. Geef ze Playshoes Whale waterschoentjes voor een veilige en leuke zwemervaring!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174920-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1