Baby sokken Playshoes Dino Allover

Baby sokken Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

-26%
De schattige Playshoes Dino Allover babysokken: comfortabel, slijtvast en vol stijl voor kleine dinosaurusfans!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sokken Playshoes Dino Allover

Ontdek de schattige Playshoes Dino Allover babysokjes voor je kleintje! Gemaakt door Playshoes, deze sokken zijn speciaal ontworpen voor baby's. Met hun leuke, kleurrijke dinosaurusmotief voegen ze een vleugje fantasie toe aan de outfit van je kind.

Gemaakt van zachte, comfortabele materialen, zijn deze sokken ideaal voor baby's tere voetjes. Ze zijn ook rekbaar, zodat ze perfect passen bij de groeiende voeten van je kind. Bovendien zorgt de ademende stof voor een goede luchtcirculatie zodat baby's voetjes de hele dag droog en koel blijven.

Playshoes Dino Allover babysokken zijn ook praktisch en gemakkelijk aan te trekken dankzij de elastische tailleband en goede pasvorm. Je baby kan ze bij elke outfit dragen, of het nu voor een dagje naar de crèche of een gezinsuitstapje is.

Als ouder wil je altijd het beste voor je baby, en deze sokken zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook duurzaam en slijtvast. Je kunt ze zonder zorgen wassen en ze behouden hun zachtheid en vorm vanorigine.

Geef je baby comfort en stijl met Playshoes Dino Allover babysokjes. Ze zullen zeker een schattige en speelse toevoeging zijn aan de garderobe van je kleintje. Bestel ze nu en maak van je baby de coolste kleine dinosaurus!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174822-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1