Baby sokken Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Baby sokken Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

-26%
Schattige Playshoes babysokjes voor warme voetjes, met designs van eenhoorns, zeemeerminnen en katten. Perfect voor baby's!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sokken Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Playshoes Unicorn Mermaid Cat babysokken zijn de perfecte keuze voor kleintjes die van magische wezens en levendige kleuren houden. Ontworpen door het merk Playshoes, deze sokken zijn speciaal gemaakt voor baby's en bieden ongeëvenaard comfort en zachtheid voor kleine groeiende voetjes.

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht, ademend en duurzaam, zodat je baby de hele dag comfortabel zit op port. De speelse eenhoorn-, zeemeermin- en katontwerpen zullen een vleugje eigenzinnigheid toevoegen aan de outfit van je baby en hun verbeelding stimuleren.

Naast schattig zijn deze sokken ook praktisch. Ze hebben een comfortabele elastische band rond de kuit om te voorkomen dat ze afzakken of te strak om baby's voet knellen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken dankzij de ergonomische vorm en het rekbare materiaal.

Deze sokken zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine en behouden hun vorm en heldere kleuren, zelfs na meerdere wasbeurten. Ze zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik, thuis, tijdens een wandeling of bij het buitenspelen.

Voeg een vleugje magie toe aan de garderobe van je baby met Playshoes Unicorn Mermaid Cat babysokjes. Ze zijn niet alleen comfortabel, maar ook uniek en leuk. Perfect voor peuters die graag op ontdekking gaan en plezier hebben, deze sokken zullen zeker een favoriet zijn voor jou en je baby. Aarzel niet en geef je baby vandaag nog deze schattige Playshoes sokken!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174819-022
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1