Baby sokken Playshoes Hawaii

Baby sokken Playshoes Hawaii

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

-26%
Houd je voeten vrolijk en kleurrijk met Playshoes Hawaii babysokken. Comfortabel en trendy, ze zullen jong en oud zeker bevallen!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sokken Playshoes Hawaii

Playshoes Hawaii babysokken zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby zowel comfortabel als stijlvol te houden. Deze sokken zijn gemaakt door het beroemde merk Playshoes en zijn speciaal ontworpen voor baby's, zodat ze perfect passen en optimaal comfort bieden.

Het kleurrijke en leuke Hawaii patroon voegt een vleugje plezier toe aan deze sokken, waardoor ze perfect passen bij elke outfit die je baby draagt. Of het nu een dagje thuis is of een familie-uitje, deze sokken zijn een ideale keuze om de voetjes van je baby warm en comfortabel te houden.

Deze babysokken zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zacht en zacht voor de gevoelige huid van je kleintje. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken, zodat ouders zich gemakkelijker kunnen omkleden.

Playshoes Hawaii babysokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze passen bij je opgroeiende baby. Bovendien betekent hun duurzame kwaliteit dat ze keer op keer kunnen worden gedragen en gewassen zonder hun vorm of zachtheid te verliezen.

Geef je baby comfort en stijl met Playshoes Hawaii babysokken. Voeg ze vandaag nog toe aan de garderobe van je baby en je zult niet teleurgesteld zijn!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174817-051
Kleur koralle
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1