Baby sokken Playshoes Whale

Baby sokken Playshoes Whale

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

-26%
Schattige babysokjes met walvismotieven om hun kleine voetjes warm en modieus te houden.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,11

€ 11,21

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sokken Playshoes Whale

Op zoek naar schattige sokken voor je baby? Ontdek Playshoes Whale babysokken van het bekende merk Playshoes.

Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor peuters. Met hun leuke walvisontwerp voegen ze een vleugje eigenzinnigheid toe aan alle outfits van je baby.

Maar deze sokken zijn niet alleen schattig, ze zijn ook heel comfortabel. Ze zijn gemaakt van zacht, ademend materiaal en houden de voetjes van je baby de hele dag warm en droog.

Playshoes Whale babysokken zijn ook erg praktisch. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en blijven goed zitten dankzij het comfortabele elastiek. Bovendien zijn ze slijtvast en kunnen ze in de wasmachine worden gewassen zonder hun vorm of kleur te verliezen.

Of je nu sokken zoekt voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, Playshoes Whale babysokken zijn de perfecte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende baby.

Geef je baby comfort en stijl met Playshoes Whale babysokken van Playshoes. Deze sokken zijn perfect voor kleine voetjes en zullen het nieuwe favoriete accessoire van je baby worden. Bestel ze nu en voeg ze toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174816-011
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1