Baby waterschoentjes Playshoes Sea Animals

Baby waterschoentjes Playshoes Sea Animals

Beginnend op: € 18,14

€ 12,26

-32%
Geef je baby de waterschoenen Playshoes Sea Animals voor ultiem comfort en veiligheid in het water!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 12,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby waterschoentjes Playshoes Sea Animals

Playshoes Sea Animals baby waterschoenen zijn perfect voor kleine waterverkenners! Deze schoentjes van het gerenommeerde merk Playshoes zijn speciaal ontworpen voor baby's. Met hun speelse ontwerp geïnspireerd op zeedieren zijn ze zowel leuk als praktisch.

Deze schoentjes zijn ideaal om je baby mee te nemen op zijn eerste avonturen in het water. Ze hebben een antislipzool voor goede grip op natte oppervlakken. Bovendien is de neopreenstof zacht en comfortabel voor de gevoelige voetjes van je baby.

Dankzij het neopreen zijn deze schoentjes ook licht en sneldrogend, waardoor ze perfect zijn voor gebruik aan zee of in het zwembad. Bovendien gaan ze lang mee dankzij het slijtvaste materiaal, waardoor ze een verstandige investering zijn voor je baby.

Playshoes Sea Animals baby waterschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende kind. Dankzij het elastische ontwerp zijn ze gemakkelijk aan te trekken en bieden ze optimale ondersteuning voor de voetjes van je baby.

Kortom, deze schattige waterschoentjes zijn praktisch, comfortabel en leuk voor je baby. Geef hem een paar schoentjes Playshoes Sea Animals en laat hem veilig op ontdekkingstocht gaan en plezier maken in het water!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174734-015
Kleur turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1