Schaken Umbra Buddy

Schaken Umbra Buddy

€ 252,08

€ 232,08

-8%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Schaken Umbra Buddy

De Buddy schaakset is een elegante toevoeging aan elke ruimte en kan dienen als opvallend decor wanneer het niet in gebruik is. Het heeft gepolijste zwarte en antraciet tegels en gegoten zinken schaakstukken met nikkel en titanium afwerkingen. De glanzende coating op het schaakbord, gecombineerd met de fluwelen voering onder de afzonderlijke stukken, zorgt ervoor dat de schaakstukken optimaal kunnen bewegen Buddy. x Met een afmeting van 36 x 36 x 6 cm (14 x ) is dit schaakbord zowel praktisch voor schaakspellen als gemakkelijk op te bergen.

  • Elegant en modern: met zijn frame van essenhout en zwarte en grijze tegels is de Buddy schaakset een moderne kijk op een klassiek spel.
  • Functioneel: De Buddy schaakstukken zijn gemakkelijk te verplaatsen dankzij de fluwelen vulling die het oppervlak van elk stuk bedekt.
  • Gemakkelijk op te bergen: Buddy is eenvoudig in te pakken en op te bergen dankzij het verborgen strategische vak, dat de 32 metalen schaakstukken bevat. Door de platte, vierkante vorm is het product gemakkelijk te stapelen en te vervoeren.
  • Speels ontwerp: De schaakstukken op Buddy zijn gemaakt van gegoten zink en stellen verschillende Buddy figuurtjes voor, wat een speels element toevoegt.
  • Origineel design en tevredenheid gegarandeerd: Ons internationale designteam brengt denkwerk, creativiteit en origineel design naar alledaagse voorwerpen. Umbra producten zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en we ondersteunen ze met een 30 dagen geld-terug garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Laat je niet misleiden door gekopieerde producten. Kies Umbra en krijg het origineel.

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 1005304-390
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten