Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

-34%
Geef je kind trainers Toms Alpargata Resident, die stijl en ethiek combineren in een perfecte keuze voor jonge ontdekkingsreizigers. Junior.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Onze sneakers Resident-schoenen zijn geïnspireerd op ons klassieke Alpargata-model en zijn het hele jaar door een must-have. Deze lichtgewicht en ongelooflijk comfortabele schoenen hebben een bovenwerk met cheetahprint voor een nog wildere stijl. Het perfecte slip-on paar voor je kind.

  • Bovenwerk van textiel met cheetahprint.
  • Lichtgewicht TPR rubberen buitenzool.
  • Niet-verwijderbare EVA binnenzool met 5mm uitsparing.
  • Mesh kraag voor extra comfort.
  • Hiellipje voor makkelijke slip-on pasvorm.
  • TOMS is er trots op lid te zijn van de Fair Labor Association en samen te werken met leveranciers die ethisch verantwoord werken, zich inzetten voor werknemers, veilige arbeidsomstandigheden garanderen, mensenrechten respecteren en sociale verantwoordelijkheid tonen.
  • Door TOMS te kopen, help je de toegang tot geestelijke gezondheidszorg te financieren voor miljoenen mensen die het nodig hebben. Draag TOMS. Draag goed.

Afbeelding : Mini Cheetah, 000000000010020635

TOMS schoenen hebben de geadverteerde maat en zijn alleen verkrijgbaar in medium wijdtematen. We adviseren je om je gebruikelijke maat te bestellen. Als je tussen twee maten in zit, raden we je aan de kleinere maat te bestellen, omdat de TOMS schoenen iets uitzetten als je ze draagt.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020635-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior