Baby espadrilles Toms Alpargata

Baby espadrilles Toms Alpargata

Beginnend op: € 42,35

€ 26,85

-37%
Geef je baby comfort en stijl met Toms Alpargata espadrilles speciaal ontworpen voor peuters. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 42,35

€ 26,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby espadrilles Toms Alpargata

Ontdek de schattige baby espadrilles Toms Alpargata, speciaal ontworpen voor peuters door Toms. Deze schoenen zijn de perfecte keuze voor je kleintjes en combineren comfort, stijl en duurzaamheid.

De Toms Alpargata baby espadrilles zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Toms staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, en deze babyschoenen zijn daarop geen uitzondering. Als je een paar Toms espadrilles koopt, help je ook kinderen in nood via het "One for One" programma van het merk.

Deze espadrilles zijn speciaal ontworpen voor baby's, met een flexibele zool en lichtgewicht materialen voor optimaal comfort. De rubberen zool biedt goede grip en extra bescherming voor kleine voetjes die leren lopen. Bovendien zijn Toms espadrilles gemakkelijk aan te trekken dankzij het vetersluitingloze ontwerp, waardoor ze handig zijn voor drukke ouders.

Deze baby espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende schattige kleuren en patronen en passen bij elke outfit en elke gelegenheid. Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling door de stad of een speciale gelegenheid, deze schoenen geven elke outfit een vleugje stijl.

Ouders kunnen ook gerust zijn over de kwaliteit van Toms Alpargata baby espadrilles. Het merk Toms staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze babyschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs tijdens de spelletjes en avonturen van je kleintjes.

Kortom, Toms Alpargata baby espadrilles zijn de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele, duurzame en milieuvriendelijke schoenen voor hun baby. Met hun schattige ontwerp en toewijding aan sociale verantwoordelijkheid zijn deze schoenen zowel praktisch als ethisch. Geef je baby het beste met baby espadrilles Toms Alpargata.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020630-670
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby