Espadrilles ombre gebloemd baby Toms Alpargata

Espadrilles ombre gebloemd baby Toms Alpargata

Beginnend op: € 42,35

€ 26,85

-37%
Geef je baby comfort en stijl met de ombre gebloemde espadrilles van Toms. Perfect voor de allerkleinsten!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 42,35

€ 26,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Espadrilles ombre gebloemd baby Toms Alpargata

De ombre gebloemde baby espadrilles Toms Alpargata zijn een must-have voor de allerkleinsten! Deze schoenen van het beroemde merk Toms zijn zowel praktisch als trendy. Met hun ombrémotief met bloemen geven ze een vleugje kleur en frisheid aan de voetjes van je baby.

Dankzij de zachte rubberen zolen zijn deze espadrilles perfect voor baby's eerste stapjes. Ze bieden goede ondersteuning en optimale grip om vallen te voorkomen. Bovendien zorgt het lichte, ademende canvas bovenwerk voor optimaal comfort voor baby's tere voetjes.

De klassieke stijl van de Alpargatas van Toms is in een nieuw jasje gestoken met een uniek bloemenpatroon. Het ombré-effect voegt een modern tintje toe aan deze traditionele schoenen. Met deze espadrilles aan zijn voeten loopt je baby voorop in de modewereld!

Deze baby espadrilles van Toms zijn niet alleen stijlvol, maar ook ethisch verantwoord. Voor elk gekocht paar schenkt Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Je kunt dus mode en solidariteit combineren door deze schoenen aan je baby te geven.

Deze espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor baby's van 0-18 maanden. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting. Geen gedoe met ingewikkelde veters, je baby kan ze helemaal zelfstandig aan- en uittrekken.

Of het nu voor een familie-uitje is, een dagje naar het strand of een speciale gelegenheid, Toms Alpargata baby ombre espadrilles met bloemen zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby aan te kleden. Aarzel niet om je baby comfort, stijl en solidariteit te bieden met deze must-have schoenen van Toms.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020629-650
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby