Babytrainers Toms Fenix Double Strap

Babytrainers Toms Fenix Double Strap

Beginnend op: € 45,38

€ 30,36

-33%
Toms Fenix Double Strap babyschoenen: stijlvolle, comfortabele schoenen voor de eerste stapjes van je kind.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,38

€ 30,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Toms Fenix Double Strap

Toms Fenix Double Strap babyschoenen zijn de perfecte keuze voor ouders die kwaliteit en stijl belangrijk vinden voor hun kleintje. Deze sportschoenen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Toms en zijn ontworpen om zich aan te passen aan de groei en ontwikkeling van babyvoeten.

Met de praktische dubbele band bieden deze gympen optimale ondersteuning voor groeiende voeten. De rubberen zool biedt perfecte grip voor baby's eerste stapjes, terwijl de ademende stoffen voering zorgt voor de hele dag comfort.

Toms Fenix Double Strap babyschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook bijzonder stijlvol. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen waar zowel ouders als baby's blij mee zullen zijn.

Als je deze gympen koopt, steun je ook mission door Toms te geven aan mensen in nood. Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, doneert Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Dit betekent dat jouw aankoop bijdraagt aan het maken van een positief verschil in het leven van een kind.

Geef je baby het beste door Toms Fenix Double Strap babyschoenen te kiezen voor hun eerste schoentjes. Met hun comfort, stijl en sociale impact zijn deze gympen een voor de hand liggende keuze voor bewuste ouders die om hun baby geven. Geef je kleintje het beste met Toms.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020619-020
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby