Baby sportschoenen Toms Fenix Double Strap

Baby sportschoenen Toms Fenix Double Strap

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

-34%
Ontdek de schattige jeans gympen voor baby's Toms Fenix Double Strap, ideaal voor een trendy en comfortabele look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby sportschoenen Toms Fenix Double Strap

Toms Fenix Double Strap babyschoenen in faded jeans zijn de perfecte keuze voor groeiende voeten. Ontworpen door het beroemde merk Toms, zijn deze schoenen zowel trendy als comfortabel voor je baby. Ze zijn gemaakt van zacht, gewassen denim, hebben een casual look look en kunnen bij elke outfit gedragen worden.

Het merk Toms staat niet alleen bekend om zijn tijdloze ontwerpen, maar ook om zijn betrokkenheid bij de gemeenschap. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, doneert Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Door deze gympen voor je baby te kopen, doe je ook een goede daad.

Deze gympen zijn speciaal ontworpen voor baby's, met een dubbele klittenbandsluiting voor een gemakkelijke en veilige pasvorm. De rubberen zool biedt extra grip voor kleine voetjes die leren lopen. Bovendien zijn ze licht en flexibel, zodat je baby vrij en comfortabel kan bewegen.

Of je nu naar het park gaat op een zonnige dag of een wandeling maakt door de stad, deze faded jeans gympen zijn een praktische en stijlvolle aanvulling op de garderobe van je baby. Door de casual stijl en het duurzame ontwerp zijn ze ideaal om elke dag te dragen.

Geef je baby het comfort en de ondersteuning die hij of zij nodig heeft met de jeans faded baby gympen Toms Fenix Double Strap. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze maken ook een positief verschil in de wereld. Voeg ze vandaag nog toe aan je winkelmandje en maak van je baby een toegewijde fashionista!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020613-450
Kleur lichtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby