Baby buitenaardse trainers Toms Fenix Double Strap

Baby buitenaardse trainers Toms Fenix Double Strap

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

-34%
Ontdek de schattige, hoogwaardige Toms Fenix Double Strap baby alien trainers voor je kleintje. Verwen je baby met Toms.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby buitenaardse trainers Toms Fenix Double Strap

De aliens baby gympen Toms Fenix Double Strap zijn de perfecte keuze voor je kleintje! Ontworpen door het beroemde merk Toms, zijn deze sportschoenen zowel trendy als comfortabel. Ze zijn perfect voor peuters en bieden optimale ondersteuning voor hun eerste stapjes.

Het originele, leuke, op buitenaardse wezens geïnspireerde ontwerp zal je baby zeker bevallen en hem of haar jaloers maken op de speelplaats. Details zoals ogen en antennes geven deze schoenen een speels tintje.

De Toms Fenix Double Strap Baby Alien Sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen slijtvast, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn ideaal voor buitenavonturen en binnen spelen.

Dankzij de dubbele band zijn deze gympen gemakkelijk aan en uit te trekken, zelfs voor kleine handjes die nog onhandig zijn. Je baby kan ze zelf aan- en uittrekken en is trots op zijn nieuwe onafhankelijkheid.

De Toms Fenix Double Strap Baby Alien Sneakers, verkrijgbaar in verschillende maten voor tous baby's, zijn een geweldige keuze voor comfort en stijl. Geef je kind een unieke en charmante look met deze must-have schoenen van Toms. Bestel ze nu en zie je baby stralen van geluk!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020612-001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby