Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

-34%
Geef je kind trainers Toms Alpargata Resident, die stijl en ethiek combineren in een perfecte keuze voor jonge ontdekkingsreizigers. Junior.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,42

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Toms Alpargata Resident

Toms Alpargata Resident kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor modebewuste jonge ontdekkingsreizigers. Deze schoenen zijn gemaakt door het ethische merk Toms en zijn zowel trendy als duurzaam. Deze sportschoenen zijn ontworpen voor junioren en zijn ideaal voor kinderen die zich willen onderscheiden in stijl.

De Alpargata Resident trainers hebben een eenvoudig, elegant ontwerp dat bij elke outfit past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen die passen bij tous. Of het nu voor een dag op school is of een avontuur in de buitenlucht, deze sportschoenen zullen de ideale metgezel van je kind zijn.

Toms gympen zijn niet alleen modieus, ze zijn ook ethisch verantwoord geproduceerd. Het merkengage zet zich in om een positief verschil te maken in de wereld door voor elk verkocht paar een paar schoenen te doneren aan een kind in nood. Door deze sportschoenen voor uw kind te kiezen, draagt u bij aan een goede daad en voorziet u uw kind van kwaliteitsschoenen.

Deze sportschoenen zijn ook ontworpen om je kinderen optimaal comfort te bieden. De memory foam binnenzool biedt goede demping voor groeiende voeten, terwijl de rubberen buitenzool perfecte grip biedt voor alle activiteiten. Zo kan je kind vrij en veilig rennen, springen en spelen.

Toms Alpargata Resident sportschoenen zijn de perfecte keuze voor ouders die het welzijn van hun kind en het milieu belangrijk vinden. Met hun tijdloze stijl en ethisch engagement zijn deze sportschoenen veel meer dan zomaar een paar schoenen - ze staan symbool voor verantwoorde mode. Geef je kind het beste van twee werelden met Toms Alpargata Resident sportschoenen.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020611-400
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior