Gebloemde sandalen voor meisjes Toms Diana

Gebloemde sandalen voor meisjes Toms Diana

Beginnend op: € 65,54

€ 40,77

-38%
Geef je dochter deze sandalen Toms Diana, met een uniek bloemmotief voor een vrouwelijke en trendy look. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 65,54

€ 40,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gebloemde sandalen voor meisjes Toms Diana

Toms Diana meisjessandalen met bloemen zijn de perfecte keuze voor modebewuste meisjes. Met hun elegante bloemmotief en bekende merknaam Toms zijn deze sandalen zowel trendy als comfortabel.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee. De rubberen zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit, ideaal voor buitenactiviteiten. Bovendien zorgt het zachte, ademende canvas bovenwerk voor de hele dag comfort.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes, met een meisjesachtig ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen. De bloemen op de band geven deze sandalen een vleugje vrouwelijkheid en frisheid. Ze kunnen gedragen worden met een casual outfit voor een dagje op het strand of een buitenactiviteit, of met een jurk voor een elegantere look.

Als toegewijd merk streeft Toms ernaar iets terug te geven aan de gemeenschap. Voor elk paar sandalen dat verkocht wordt, geeft Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Door deze sandalen te kopen, neem je deel aan dit humanitaire initiatief en help je het leven van kinderen in nood te verbeteren.

Deze Toms Diana sandalen zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes, maar zijn ook geschikt voor vrouwen van alle leeftijden tous. Door hun tijdloze stijl en comfort zijn ze een ideale keuze voor modebewuste vrouwen.

Mis de kans niet om je garderobe compleet te maken met deze gebloemde sandalen voor meisjes Toms Diana. Met hun gerenommeerde merknaam, trendy design en humanitaire inzet zijn deze sandalen de perfecte keuze voor alle vrouwen en meisjes die op zoek zijn naar schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Bestel ze nu en voeg een vleugje frisheid en stijl toe aan je zomer look!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020537-410
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior