Auto spelletjes Wiking Claas Xerion 4500

Auto spelletjes Wiking Claas Xerion 4500
€ 124,03
Verken de wereld van het autorijden met de Car Games Wiking Claas Xerion 4500, de perfecte keuze voor game- en speelgoedliefhebbers!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes Wiking Claas Xerion 4500

Het autospelletje Wiking Claas Xerion 4500 is een must-have voor alle liefhebbers van speelgoed en spelletjes. Deze modelauto is gemaakt door het beroemde merk Wiking en is speciaal ontworpen voor kinderen die houden van uitdagingen en spannende races.

Met zijn realistische ontwerp en indrukwekkende details is deze Wiking Claas Xerion 4500 autoset een getrouwe reproductie van het Claas Xerion 4500 model dat op boerderijen over de hele wereld wordt gebruikt. Kinderen kunnen veel plezier beleven met het besturen van deze auto op allerlei soorten terrein en spannende scenario's bedenken.

Deze Wiking Claas Xerion 4500 autoset is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, is stevig en duurzaam en garandeert eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen ook hun coördinatie en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben met dit speelgoed.

Alleen of met vrienden, deze Autospellen Wiking Claas Xerion 4500 belooft vele uren plezier en avontuur. Het realisme en de kwaliteit maken het een ideale keuze voor speelgoedverzamelaars en autoliefhebbers.

Dus wacht niet langer, geef je kind deze Car Games Wiking Claas Xerion 4500 en laat ze hun fantasie verkennen en spannende races over de hele wereld beleven. Een cadeau dat alle fans van speelgoed en spellen zeker zal bekoren!

Extra informatie

Merk Wiking
Fabrikant SKU 077853
Kleur groen/zwart/rood
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1