Auto spelletjes - trekker met geluid stuur + aanhanger Rolly Toys John Deere

Auto spelletjes - trekker met geluid stuur + aanhanger Rolly Toys John Deere
€ 99,31
Beleef het avontuur met de Rolly Toys John Deere autospellen en het geluidmakende stuurwiel, perfect voor kleine coureurs in de dop!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - trekker met geluid stuur + aanhanger Rolly Toys John Deere

Ontdek het plezier van autorijden met het autospelletje "Tractor met geluid stuur + aanhanger" Rolly Toys John Deere! Ontworpen door het beroemde merk Rolly Toys, is dit speelgoed een must-have voor alle fans van auto's en rollenspellen.

De tractor heeft een stuur met realistische geluiden die geactiveerd worden als het kind aan het stuur draait. Dit maakt de rijervaring nog leuker en realistischer voor je kind. Bovendien kan de tractor zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat je kind plezier kan hebben waar hij maar wil.

Maar dat is nog niet alles, de tractor wordt ook geleverd met een afneembare aanhanger die gemakkelijk bevestigd en losgekoppeld kan worden. Zo kan je kind zijn speelgoed en schatten overal mee naartoe nemen. De aanhanger heeft ook stevige wielen voor een soepele rit en grote stabiliteit.

De "Tractor met geluidsstuur + aanhanger" autoset Rolly Toys John Deere is ontworpen met hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Je kind zal urenlang van dit speelgoed kunnen genieten zonder het risico te lopen het te beschadigen.

Dit speelgoed is ook een uitstekende manier voor je kind om de fijne motoriek en coördinatie te ontwikkelen terwijl het plezier heeft. Ze kunnen ook hun verbeelding stimuleren door verhalen en avonturen te bedenken met hun tractor en aanhanger.

Als ouder zul je ook het realistische ontwerp van dit speelgoed waarderen, dat geïnspireerd is op het beroemde merk John Deere. Je kind zal zich een echte tractorbestuurder voelen en plezier beleven aan het imiteren van volwassenen.

Geef je kind het "Tractor met geluid stuur + aanhanger" autospelletje Rolly Toys John Deere voor uren speelplezier en avontuur. Dit speelgoed zal een uitstekende aanvulling zijn op zijn verzameling spellen en speelgoed en zal hem onvergetelijke momenten bezorgen. Mis deze kans niet om je kind te verblijden met dit speelgoed van topkwaliteit!

Extra informatie

Merk Rolly Toys
Fabrikant SKU 052769
Kleur groen/geel
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1