Autospellen - vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050

Autospellen - vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050
€ 82,67
Duik in de spannende wereld van autospellen met de Vario Bruder Fendt 1050, compleet met garage en realistische accessoires. Voor beginnende monteurs!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospellen - vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050

Ontdek het ultieme autospelletje voor kleine fans van mechanica en voertuigen - de Vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050. Dit spel van het beroemde merk Bruder is een must-have voor alle kinderen die van autospelletjes houden.

De Vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050 is een complete set met een tractor Fendt 1050 en een garage en alle accessoires die nodig zijn voor urenlang speelplezier en fantasie. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie ontdekken door hun eigen voertuig te bouwen en te repareren.

De Fendt 1050 tractor is een getrouwe replica van de echte tractor, met veel realistische functies zoals deuren die open kunnen, een motorkap die omhoog kan en wielen die draaien. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun spel, wat een extra niveau van realisme toevoegt.

Bovendien staat de monteur in deze set klaar om kinderen te helpen hun tractor te repareren in geval van pech of mechanische problemen. Met zijn werkbank, gereedschap en reserveonderdelen is hij de ideale partner voor de mechanische avonturen van je kinderen.

De meegeleverde accessoires, zoals de reservebanden, de krik en het oliekannetje, geven het spel een extra realistisch tintje en zorgen ervoor dat kinderen helemaal opgaan in hun rol als monteur.

Deze autoset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam, waardoor het een uitstekende investering is voor eindeloos speelplezier. Het stimuleert ook de oog-handcoördinatie, creativiteit en verbeelding van je kinderen en leert ze het belang van teamwerk en probleemoplossing.

De Vario met garage en accessoires Bruder Fendt 1050 is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en is een perfect cadeau voor verjaardagen, vakanties of gewoon om je kind te verwennen. Geef ze de kans om een echte monteur te worden en plezier te hebben terwijl ze leren met dit uitzonderlijke autospelletje Bruder. Bestel het nu en laat je kinderen op avontuur gaan in hun eigen autoreparatiegarage!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 040413
Kleur groen/zwart/rood
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1