Autospellen - vario Bruder Fendt 1050

Autospellen - vario Bruder Fendt 1050
€ 64,52
Rijd het avontuur tegemoet met de Autospellen - Vario Bruder Fendt 1050 van Bruder. Een must-have voor fans van spellen en speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Autospellen - vario Bruder Fendt 1050

Ontdek het plezier van autorijden met de Autospellen - Vario Bruder Fendt 1050! Gemaakt door het beroemde merk Bruder, dit speelgoed is een must-have voor fans van autospelletjes. Ontworpen met veel aandacht voor detail, zal dit miniatuurmodel van Fendt 1050 je een realistische en meeslepende spelervaring geven.

Of je nu een fan bent van race- of constructiespellen, de Car Games - Vario Bruder Fendt 1050 zal aan al je wensen voldoen. Met zijn afmetingen die perfect op schaal 1:16 zijn weergegeven, is dit speelgoed ideaal om binnen of buiten mee te spelen. Kinderen zullen het leuk vinden om ermee te spelen en hun eigen speelscenario's te creëren, terwijl verzamelaars zich zullen verbazen over de kwaliteit en authenticiteit.

De Fendt 1050 is uitgerust met een groot aantal functies die hem nog realistischer maken. De zachte rubberen banden zorgen voor perfecte grip op elk terrein, terwijl het functionele stuur en de openslaande deuren een extra vleugje realisme toevoegen. Bovendien is dit speelgoed dankzij zijn stevigheid en degelijkheid bestand tegen urenlang spelen zonder beschadigd te raken.

De Autospellen - Vario Bruder Fendt 1050 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een duurzaam product dat garant staat voor eindeloos speelplezier. Voeg het toe aan je verzameling spellen en speelgoed of geef het aan een vriend of familielid, je zult niet teleurgesteld zijn! Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op het plezier van autorijden met de Autospellen - Vario Bruder Fendt 1050.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 040406
Kleur groen/zwart/rood
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1