Autospellen - tgs met rolcontainer + schäffer Bruder

Autospellen - tgs met rolcontainer + schäffer Bruder
€ 77,63
Ontdek het plezier van spelen met Schäffer Car Sets Bruder, vergezeld van een TGS Roll-Off container. Perfect voor fans van sportief speelgoed!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autospellen - tgs met rolcontainer + schäffer Bruder

Het TGS autospel met Roll-Off container en Schäffer Bruder is een must-have voor fans van spellen en speelgoed. Ontworpen door het gerenommeerde merk Bruder, biedt dit spel een realistische en spannende speelervaring.

De Roll-Off container is een belangrijk element van dit spel, waarmee kinderen hun goederen gemakkelijk kunnen vervoeren en uitladen. Ze kunnen zich inbeelden dat ze echte vrachtwagenchauffeurs zijn die goederen over de hele wereld afleveren.

Naast de Roll-Off container bevat het spel ook de Schäffer Bruder, een klein, compact voertuig dat gebruikt kan worden om lichtere goederen te vervoeren. Kinderen kunnen zich vermaken met het laden en lossen van de Schäffer Bruder uit de container, wat een vleugje realisme toevoegt aan hun spel.

Het TGS autospel met Roll-Off container en Schäffer Bruder is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en met realistische details, en garandeert duurzaamheid en stevigheid. Het stimuleert ook de verbeelding van kinderen doordat ze bij elk spel verschillende verhalen en scenario's kunnen bedenken.

Met dit spel kunnen kinderen hun coördinatie en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Het is ook een uitstekende optie voor ouders die hun kinderen educatief speelgoed van hoge kwaliteit willen bieden.

Of je nu alleen speelt of met vriendjes, het TGS autospel met rolcontainer en Schäffer Bruder is een perfecte aanvulling op de spellen- en speelgoedcollectie van je kind. Geef je kind de kans om een echte vrachtwagenchauffeur te worden met dit spannende spel van Bruder.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 037673
Kleur rood/grijs/wit
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1