Auto spelletjes - acros bosbouw vrachtwagen Bruder MB Arocs

Auto spelletjes - acros bosbouw vrachtwagen Bruder MB Arocs
€ 82,17
Ontdek het plezier van autospellen met de bosbouwtruck Bruder MB Arocs! Kwaliteit en plezier wachten op je.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - acros bosbouw vrachtwagen Bruder MB Arocs

Ontdek het plezier van off-road rijden met de Acros bosbouwtruck autoset Bruder MB Arocs. Dit speelgoedspel is gemaakt door het beroemde merk Bruder en is ontworpen voor beginnende avonturiers die houden van actie en spanning.

Dit spel is geïnspireerd op de beroemde Mercedes-Benz Arocs bosbouwtruck en laat je ongelooflijke avonturen beleven in verschillende omgevingen. Of je nu over hobbelige boswegen rijdt of obstakels moet overwinnen op oneffen terrein, deze bosbouwtruck is klaar voor elke uitdaging.

Met zijn all-terrain wielen en realistische vering biedt de Bruder MB Arocs bosbouwtruck een meeslepende en authentieke spelervaring. De zorgvuldige detaillering en hoogwaardige afwerking maken dit een uitzonderlijk stuk speelgoed dat jong en oud zal aanspreken.

Dit autospelletje is ook uitgerust met een functionele kraan die gebruikt kan worden om voorwerpen op te tillen en te verplaatsen. Kinderen kunnen hun verbeelding en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Deze bosbouwtruck is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is robuust en slijtvast, perfect voor de spannendste avonturen. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij ideaal is voor kinderen die graag buiten spelen.

Als cadeau of om toe te voegen aan je verzameling spellen en speelgoed, is de Acros bosbouwtruck autoset Bruder MB Arocs een ideale keuze. Bereid je dus voor op spannende avonturen en verken nieuwe horizonten met dit hoogwaardige speelgoed.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 036690
Kleur rood/zwart/bruin
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1