Auto spelletjes - scania super 560r brandweerwagen Bruder

Auto spelletjes - scania super 560r brandweerwagen Bruder
€ 117,98
Prikkel de verbeelding van je kind met de Bruder Scania Super 560R brandweerauto - een must-have voor autospellen!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - scania super 560r brandweerwagen Bruder

Ontdek de gloednieuwe autoset van Bruder: de Scania Super 560R brandweerauto! Deze speelgoedset is perfect voor kleine fans van auto's en brandweermannen. Met zijn realistische details en indrukwekkende functies zal deze brandweerwagen Bruder zeker een favoriet worden in de collectie van je kind.

De Scania Super 560R is uitgerust met een draaibare en uitschuifbare ladder die een indrukwekkende hoogte kan bereiken. Je kind kan veel plezier beleven aan het redden van levens door met deze ladder de hoogste plekken te bereiken. Bovendien is de Bruder brandweerwagen uitgerust met een functionele waterpomp die water kan spuiten om een echte reactie te simuleren.

Deze autoset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Je kind zal vele uren kunnen spelen zonder zich zorgen te maken over slijtage. De realistische details van de Scania Super 560R, zoals de lichten en sirenes, voegen realisme toe aan het spel en stimuleren de verbeelding van je kind.

Deze brandweerauto Bruder is niet alleen uitstekend speelgoed, maar kan ook worden gebruikt om je kind de waarden van moed en redding bij te brengen. Met dit autospelletje kan je kind zich voorstellen dat hij een held is en levens redt in noodsituaties.

Geef je kind kwaliteitsspeelgoed dat urenlang plezier en verbeelding zal geven. De Scania Super 560R brandweerauto Bruder is het perfecte cadeau voor elk kind met een passie voor auto's en reddingsacties. Voeg hem nu toe aan je mandje en laat je kind genieten van spannende avonturen met deze autoset Bruder.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 035914
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1