Auto spelletjes - scania super 560r ups met vorkheftruck Bruder

Auto spelletjes - scania super 560r ups met vorkheftruck Bruder
€ 96,79
Laat je fantasie de vrije loop met de Scania Super 560R UPS auto en vorkheftruckset Bruder. Ideaal voor liefhebbers van spellen en speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Auto spelletjes - scania super 560r ups met vorkheftruck Bruder

Ontdek het plezier van rijden met de Scania Super 560R UPS auto en vorkheftruck game Bruder! Dit spannende spel is ontworpen voor autoliefhebbers en speelgoedliefhebbers. De Scania Super 560R UPS is een realistische, gedetailleerde replica van dit beroemde bezorgvoertuig. Met zijn heldere kleuren en authentieke details is hij perfect voor jong en oud.

De Bruder vorkheftruck is ook een getrouwe, realistische replica van deze essentiële transportapparatuur. Met zijn verstelbare vorken en functionele hefarm kan je kind zich vermaken met het laden en lossen van goederen als een echte professional.

Dit spel is ideaal om de verbeelding en fijne motoriek van je kind te ontwikkelen, terwijl het kennis maakt met de wereld van logistiek en transport. Het kan ook worden gebruikt als een educatief hulpmiddel om de basisbegrippen van goederenbehandeling te leren.

Vervaardigd door het beroemde merk Bruder, is deze auto en vorkheftruckset gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. De realistische details en zorgvuldige afwerking maken dit een product van topkwaliteit dat zeker in de smaak zal vallen bij zowel kinderen als verzamelaars.

Geef je kind urenlang spannend speelplezier met de Scania Super 560R UPS auto en vorkheftruckset Bruder. Het is het perfecte cadeau voor kinderen die van auto's en speelgoed houden, en een waardevolle aanvulling voor elke verzameling miniatuurvoertuigen. Mis de kans niet om deze unieke en leuke set in huis te halen!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 035822
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1