Autospellen - scania super 560r bouw vrachtwagen met accessoires Bruder

Autospellen - scania super 560r bouw vrachtwagen met accessoires Bruder
€ 81,16
Beleef spannende bouwavonturen met de Scania Super 560R truck van Bruder en de bijbehorende bouwplaatsaccessoires.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospellen - scania super 560r bouw vrachtwagen met accessoires Bruder

Ontdek het gloednieuwe autospelletje van Bruder: de Scania Super 560R bouwtruck met accessoires. Dit speelgoed zal alle fans van autospellen en de bouw verrukken!

De Scania Super 560R is een realistische, gedetailleerde bouwtruck die het originele model getrouw nabootst. Met de vele accessoires kan je kind veel avonturen bedenken. De speelmogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om het vervoeren van materialen, het bouwen van gebouwen of het verkennen van nieuw terrein.

Deze autoset is ideaal om de verbeelding en creativiteit van je kind te ontwikkelen. Door de verschillende onderdelen van de truck te manipuleren, kunnen ze ook werken aan hun fijne motoriek en bewegingscoördinatie. Bovendien zal dit speelgoed, dankzij de stevigheid en bouwkwaliteit, jarenlang bij je kind blijven.

Bruder staat bekend om zijn speelgoed van hoge kwaliteit en deze bouwvrachtwagen is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van slijtvaste materialen, gaat gegarandeerd lang mee en is robuust genoeg om het meest intense spel te doorstaan. Bovendien doet het merk er alles aan om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen om de veiligheid van je kinderen te garanderen.

Deze autoset is perfect voor kinderen met een passie voor bouwen en voertuigen. Dankzij de vele speelmogelijkheden zal het hun verbeelding en creativiteit stimuleren terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Geef je kind urenlang spannend speelplezier met de Scania Super 560R bouwtruck van Bruder.

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 035518
Kleur geel/rood
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1