Autospelletjes - scania super 560r veetransport Bruder

Autospelletjes - scania super 560r veetransport Bruder
€ 89,73
Ontdek de Scania Super 560R van Bruder, de perfecte metgezel voor het vervoeren van uw huisdieren in uw autospelletjes en -speelgoed.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Autospelletjes - scania super 560r veetransport Bruder

Ontdek het ultieme autospelletje voor racefans en fans van Bruder - de Scania Super 560R veetransporter! Dit spannende speelgoed biedt een realistische en vermakelijke speelervaring.

Gemaakt door het beroemde merk Bruder, bekend om zijn kwaliteitsspeelgoed, is deze Scania Super 560R truck speciaal ontworpen voor het vervoeren van vee. Met zijn authentieke ontwerp en realistische details is hij de ideale metgezel voor al je speelavonturen.

Dit speelgoed is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt veel speelmogelijkheden. De deuren van de truck gaan open om vee te laden en te lossen, terwijl het afneembare dak gemakkelijke toegang geeft tot de binnenkant van de truck. Kinderen kunnen ook de oprijplaat aan de achterkant gebruiken om hun dieren op en van de trailer te krijgen.

Deze autoset Bruder is ook uitgerust met rubberen banden voor betere grip en een soepele rit op alle ondergronden. Kleine chauffeurs kunnen veel plezier beleven met deze truck in hun slaapkamer, tuin of waar hun verbeelding hen ook brengt.

Dit speelgoed is niet alleen leuk, het stimuleert kinderen ook om hun verbeelding en behendigheid te ontwikkelen. Ze kunnen hun eigen verhalen verzinnen en nieuwe manieren bedenken om met deze veewagen te spelen.

Trakteer je kind op dit autospelletje Bruder Scania Super 560R veetransport. Je kind zal zeker uren plezier beleven en stimulerend spelen met dit kwaliteitsspeelgoed. Wacht niet langer en voeg het toe aan je verzameling spellen en speelgoed op Bruder!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 035488
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1