Autosets met voorlader, baaltransportwagen Bruder IH Optum 300 CVX

Autosets met voorlader, baaltransportwagen Bruder IH Optum 300 CVX
€ 81,66
Ontdek het plezier van rijden met de autoset Bruder, uitgerust met een voorlader en een aanhanger om ballen te vervoeren! Perfect voor speelgoed- en sportfans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Autosets met voorlader, baaltransportwagen Bruder IH Optum 300 CVX

Ontdek het plezier van spelen met de Autospellen met voorlader, bal transport aanhanger Bruder IH Optum 300 CVX! Dit product van het bekende merk Bruder is ideaal voor kinderen die dol zijn op autospelletjes en speelgoed. Ze zullen uren speelplezier beleven met deze set compleet met auto met voorlader en ballentransportaanhanger.

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als realistisch. Kinderen kunnen zich allerlei avonturen voorstellen en hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Bovendien is de auto uitgerust met een voorlader waarmee de ballen gemakkelijk kunnen worden opgetild en verplaatst, waardoor het spel nog realistischer wordt.

Met zijn 300 CVX is de Bruder IH Optum auto krachtig en klaar voor elk terrein. Kinderen kunnen allerlei speelsituaties bedenken, op het speelplein of in de tuin. En dankzij de kogeltrailer kunnen ze hun goederen met gemak van de ene point naar de andere vervoeren.

Dit speelgoed is ook een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van landbouw en landbouwmachines. Ze hebben niet alleen plezier, maar kunnen ook spelenderwijs leren. Dankzij de hoge kwaliteit en duurzaamheid zal deze Car set met voorlader en balenwagen Bruder IH Optum 300 CVX jarenlang een ideale speelkameraad zijn voor kinderen.

Geef je kind speelgoed dat urenlang speelplezier zal bieden met de Autospellen met voorlader, balenaanhanger Bruder IH Optum 300 CVX. Met zijn bekende merknaam en ongeëvenaarde kwaliteit zal dit product zeker in de smaak vallen bij jong en oud. Wacht dus niet langer en koop dit must-have speelgoed voor alle fans van spellen en speelgoed!

Extra informatie

Merk Bruder
Fabrikant SKU 031985
Kleur rood/zwart/geel
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1